Σμύρνης 68, Αιγάλεω, Ελλάς | Τηλ/FAX: (+30)210.5317.373 | Email:

Σακκόφιλτρα εφαρμοσμένα σε κεντρικές σκούπες

Σακκόφιλτρα εφαρμοσμένα σε κεντρικές σκούπες ενδείκνυνται σε εκτεταμένους βιομηχανικούς χώρους , όπου παράγονται και διακινούνται υλικά που συνδέονται με την  ύπαρξη σκόνης, όπου παρατηρείται συχνά η εναπόθεση ποσοτήτων σκόνης, είτε στο δάπεδο είτε στα μηχανήματα, είτε στη χειρότερη περίπτωση σε μέρη  που είναι δύσκολη η απομάκρυνση της με απλά μέσα.


Σε κάθε περίπτωση η απομάκρυνση της σκόνης που μαζεύεται καθημερινά σε τέτοιους χώρους, αποτελεί συχνά  μια δαπανηρή εργασία που συνοδεύεται με επιβάρυνση του χώρου και των εργαζομένων.

Η τοποθέτηση ενός συστήματος κεντρικής σκούπας αποτελεί μια εξαιρετική λύση σε παρόμοια προβλήματα.

Ένα κεντρικό  σύστημα σκούπας αποτελείται από το δίκτυο σωληνώσεων, το οποίο διαθέτει απολήξεις με αναμονές κατά διαστήματα, όπου συνδέεται  ο εύκαμπτος σωλήνας με το κατάλληλο ρύγχος αναρρόφησης της σκόνης.

Στο τέλος του δικτύου υπάρχει αντλία κενού και το κατάλληλο σακκόφιλτρο  για τον καθαρισμό του αναρροφώμενου από την σκόνη.

Με ένα τέτοιο κεντρικό σύστημα όλη η σκόνη που βρίσκεται συγκεντρωμένη σε διάφορα σημεία ενός εκτεταμένου χώρου μπορεί εύκολα να συγκεντρωθεί σε έναν κεντρικό κάδο απ’ όπου μπορεί να απομακρυνθεί ή να επαναχρησιμοποιηθεί.

World map

Εγκαταστάσεις P&M ENGINEERING σε όλο τον κόσμο

Ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτης μας;  Επικοινώνηστε μαζί μας ›

PM Engineering © 2017 - 2024. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb®
To top