Σμύρνης 68, Αιγάλεω, Ελλάς | Τηλ/FAX: (+30)210.5317.373 | Email:

Προφίλ

Η εταιρεία P&M ENGINEERING ιδρύθηκε το 2003 και έκτοτε αναπτύσσεται συνεχώς τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και σε αγορές του εξωτερικού.

Τα εκατοντάδες έργα μας, οι ευχαριστημένοι πελάτες μας και οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας μας δίνουν την δυνατότητα να αναλάβουμε έργα μικρότερης και μεγαλύτερης κλίμακας, που αφορούν την μελέτη, κατασκευή και θέση σε λειτουργία εγκαταστάσεων συγκράτησης σωματιδιακών ρύπων, εξουδετέρωσης αερίων ρύπων και διακίνησης πρώτων υλών σε μορφή κόκκου ή σκόνης.

Κύριοι άξονες της πολιτικής της εταιρείας μας είναι η κατασκευή αξιόπιστων και λειτουργικών εγκαταστάσεων με χαμηλό κόστος σε σχέση με την παρεχόμενη ποιότητα, καθώς και η δημιουργία σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες με την διαρκή και άμεση υποστήριξη μετά την πώληση.

Ενδεικτικά από τον μεγάλο κατάλογο των πελατών μας μπορούμε να αναφέρουμε τις παρακάτω εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν και αποτελούν την επιβεβαίωση της σημαντικής θέσης μας στην Ελληνική βιομηχανία.

ΤΙΤΑΝ ΑΕ, ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, COCA COLA, ΒΙΟΧΑΛΚΟ GROUP, ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ,ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΛΑΡΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ, ΒΙΑΝΕΧ,TYPPERWARE,KNAUF, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.

World map

Εγκαταστάσεις P&M ENGINEERING σε όλο τον κόσμο

Ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτης μας;  Επικοινώνηστε μαζί μας ›

PM Engineering © 2017 - 2024. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb®
To top